Beneficiile

DIADOS

MAI MULT DE

21 ani experientă pe piată

De 21 ani aducem confort în casa ta. Paleta largă de produse și inovativitatea sunt motivele pentru care Diados a dobândit pozitia de lider pe piata din Europa. Suntem primii care aducem tehnologia inovativă a ferestrelor și bucuria de a trai în sigurantă.

Calitate impecabilă

Oferim clienţilor noştri soluţii complete care să corespundă celor mai înalte standarde de calitate şi funcţionalitate.

Timp definit de executie

Pretuim timpul fiecărui client, executarea comenzii este realizată în termenii stabiliti în contract. Responsabilitatea este una din calităti care ne definește.

Design Personalizat

Ideea clientului trebuie să corespundă nevoilor acestuia, Diados încearcă mereu să combine dorintele clientilor cu functionalitatea.

Materiale ecologice

Produsele noastre sunt fabricate din materiale ecologice care sunt prietenoase cu mediul înconjurător, oferim produse eco.

Despre noi


Diados – Bucură-te de confort acasă!

Compania Diados se ocupă cu producerea, vânzarea și montarea fetrestrelor din PVC și aluminiu, a jaluzelelor de toate tipurile, portilor, plaselor și roletelor exterioare la cele mai avantajoase preturi. Activăm pe piată din 1999, și în tot acest timp suntem în contact direct cu cei mai buni furnizori de materie primă din Europa.

Calitate superioară, standarde europene, design exclusivist, servicii decente, specialiști înalt calificati și abordare individuală pentru orice client – este cheia succesului companiei noastre.

De-a lungul activitătii, ne-am dezvoltat capacităti de productie la cele mai exigente standarde moderne. Misiunea noastră este de a oferi clientilor un standard de viată mai bun și o valoare mai mare a casei în care locuiesc.

Fie că vorbim de ferestre, rolete, jaluzele, plase sau orice tip de porti, realizate din solutii marca Diados reprezintă o investitie sigură în calitate.

    Produse

Parteneri

2024 Diados Grup. All rights reserved Designed & Developed by MakeIT - Digital Agency